Η ibroconstructions αποτελεί μία πρωτοπόρο και συνεχώς αναπτυσσόμενη τεχνική εταιρεία κατασκευών και ανακαινίσεων. Η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει όλων των ειδών υπηρεσίες στον τομέα των κατασκευών και Real Estate, επισκευών, αποκατάστασης δομικών στοιχείων λόγω παλαιότητας, ενεργειακής αναβάθμισης, εξυγχρονισμού και ανακατασκευών οικοδομικών έργων στη Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Οι κύριες δραστηριότητες μας περιλαμβάνουν ανακαινίσεις κατοικιών, ξενοδοχείων, καταστημάτων και κάθε είδους επαγγελματικών χώρων όπως και ανακατασκευές εξωτερικών όψεων και πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες & Real Estate.

Οι έμπειροι και υπεύθυνοι συνεργάτες που απαρτίζουν την εταιρεία αναλαμβάνουν όλες τις εργασίες που απαιτούνται για την υλοποίηση οποιασδήποτε κατασκευής ώστε να καλυφθεί κάθε ανάγκη δημιουργώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα με λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας απαιτήσεις  και ανταγωνιστικές οικονομικές προτάσεις.

Έχοντας δημιουργήσει  σχέσεις χρόνων η ibroconstructions συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες δομικών υλικών εφαρμόζοντας καινοτόμα υλικά πρωτοποριακής τεχνολογίας, ασφαλή και φιλικά προς το περιβάλλον ώστε να σας προσφέρει υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Από την αρχιτεκτονική μελέτη και τη μελέτη διακόσμησης μέχρι την εφαρμογή στην πράξη όλων των τεχνικών απαιτήσεων του έργου και  τη γενική ανακαίνιση του χώρου σας η ibroconstructions ανταποκρίνεται μ’ επαγγελματισμό και συνέπεια.

Εγγύηση της αξιοπιστίας μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας.